What is hip HardwareHippo er gode,
fordi vi gør dig endnu bedre.

 

Du ved godt, hvad du vil have, og hvad du vil betale for dine IT produkter. Vores opgave er, at bringe dig hurtigt og billigt frem til den løsning du søger. Hvis vi undervejs kan inspirere og informere dig om de nyeste trends i markedet, så har det været ‘en rigtig god dag på kontoret!

De store forhandlere har selvfølgelig de rigtige priser, men mere vanskeligt ved at give en personlig og dedikeret rådgivning. De små lokale forhandlere giver ofte en meget udstrakt service, men det betaler du også dyrt for som kunde. Vi tager det bedste fra de to verdener og opererer lige midt imellem. Vi finder de bedste priser i markedet, og går ikke på kompromis med vores service. Den er et ‘must’, fordi vi vil skabe langvarige kunderelationer.

Vi har et dynamisk og godt klima på kontoret, og det ønsker vi, at du mærker hver gang, du er i kontakt med os. Du skal være stolt og tryg ved at handle med os. Stolt fordi du har valgt en leverandør, der dagligt knokler for at blive ‘en tand bedre’ end i går. Tryg fordi vi informerer hurtigt og entydigt på alle henvendelser. Det vil du opleve uanset om din virksomhed er større eller mindre, offentlig eller privat.

Og hvorfor hedder vi så HardwareHippo? Vores erfaring gør os til nogle af de ‘tunge drenge’ i branchen. Vi tør være anderledes. Vi passer godt på vores kunder. Og så løber flodhesten hurtigere end de fleste…

 

Kontakt os på: 2970 8300


Her er nogle af de kunder som Hippo’en løber stærkt for: