Hippe hardwarenyheder

Sikker dropbox fra Hitachi

hcp-anywhere-app-icon-522x273

Danske medarbejdere bruger hyppigere og hyppigere ukontrollerede, personlige fildelingstjenester på internettet til at bringe fortroligt arbejdsindhold til hjemmekontoret eller ud på telefoner og tablets, uden at tænke på konsekvenserne. Virksomheden er som en åben bog for uvedkommende, og brud på sikkerheden, tab af data og ikke mindst et skadet omdømme kan blive konsekvensen af, at medarbejderne deler fortrolige arbejdsdokumenter via fildelingstjenester på nettet.

Hitachi er klar med en løsning på problemet. Hitachi Content Platform Anywhere, eller i daglig tale HCP Anywhere, er branchens første fuldt integrerede løsning til sikker fildeling og filsynkronisering, hvor alle data og sikkerheden udelukkende er placeret i kundens eget datacenter.

Med løsningen får medarbejderne hurtig adgang til data, kan samarbejde fra alle enheder såsom pc, Mac, smartphones, tablets og webbrowser, hvor som helst, når som helst samt nemt dele filer uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det øger medarbejdernes produktivitet og virksomhedens muligheder for vækst.

Med HCP Anywhere kan virksomheder lade medarbejderne arbejde på farten uden at gå på kompromis med sikkerheden og imødekomme medarbejdernes krav om hurtig adgang til information, hvor som helst, når som helst, og øge vækstmulighederne.

Samtidig kan man efterleve de organisatoriske krav om sikker beskyttelse af alle data uanset, hvor de er opbevaret og undgå datalækage fra virksomheden som følge af brugen af ukontrollerede fildelingstjenester.

”Brugen af personlige fildelingstjenester til arbejdsdokumenter er en konsekvens af den stigende Bring Your Own Device-tendens. Vi bruger de enheder og tjenester som passer til os, hvor end vi er og udvisker forskellen mellem arbejde og privatliv. Det gør os mere produktive, men risikoen for, at informationerne kommer i de forkerte hænder eller går tabt, bliver også større. Det sikkerhedshul hjælper HCP Anywhere virksomhederne med at lukke,” siger Merete Søby, administrerende direktør, Hitachi Data Systems.

 

Skriv til hello@hardwarehippo.com hvis du vil høre nærmere om HCP Anywhere fra Hitachi.

Se artiklen af Rasmus Elm Rasmussen om HCP anywhere på Alt Om Data