Hippe hardwarenyheder

Nyt frisk blod til HardwareHippo…

Vi har fart på hos HardwareHippo, og har de seneste måneder oplevet en stigende efterspørgsel efter pilotprojekter og større kommunale satsninger.

Derfor har vi valgt at styrke vores indsats med ansættelsen af Niels Bentler pr. 1. maj, der har en fortid som senior projektleder hos bl.a. KMD A/S. Niels har solid erfaring med projektstyring og er Prince2 certificeret. Desuden er Niels en stærk teknisk profil med flere Microsoft certificeringer. Tidligere har Århus Universitet, Metroselskabet, Direktoratet for Kriminalforsorgen, Fødevarestyrelsen, Integrationsministeriet, Undervisningsministeriet og en lang række Erhvervsskoler haft glæde af samarbejdet med Niels. Vi glæder os til at byde Niels velkommen, og er sikre på, at I som kunder vil drage fordel af hans kompetencer.

Flodhesten løber hurtigere, end de fleste aner!

Endnu et stort skridt i den rigtige retning da det nu er officielt, at vi har vundet en tre-årig kontrakt til Københavns Kommune. Kontrakten er vundet sammen med Lenovo og omfatter leverance af bærbare og stationære pc’ere til et tocifret millionbeløb. Det drejer sig indledningsvis om ca. 2.000 bærbare, 1.500 desktops og et antal monitorer. Læs artiklen fra ComputerWorld her.

Vi er lykkelige for aftalen, og der har været meget fokus på vores nystartede virksomhed de seneste uger. Ordren er stor, men dog overgået af den ordre vi lavede med Vejdirektoratet omkring Hitachi Storage og back-up i juni måned. HardwareHippo er Hitachi Gold Partner, og ordren er leveret på FM-aftalen.

Gruppe_artikel

Nyt badevand til Hippo’en

Den 1. september 2013 flytter vi til nye lokaler på Brønsholmvej 26 i Kokkedal.

Hippo’en vokser og da vi i April måned også kunne sige goddag til HippoMini, har vi fundet os et kontor med mere plads. Vi havde ikke råd til Zoologisk Have, så vi fandt en plads på en bondegård i stedet…

2980

 

I den forbindelse er vi glade for at kunne fortælle at Morten N. Gleesen og Emil Babin der hjælper os med marketing og web flytter ind sammen med os. De nye og større lokaler er også et udtryk for at vi har ambitioner om at blive endnu flere, og inden længe vil vi begynde at søge efter flere dygtige folk til vores salgsafdeling.

Hardwarehippo bliver Hitachi Data Systems Gold Partner

Med fokus på at levere den højeste kvalitet af infrastruktur-løsninger til kunderne, har HardwareHippo besluttet at indgå en aftale med Hitachi Data Systems (HDS). En beslutning vi er rigtig glade for!

At HardwareHippo har opnået Gold Partner status er et udtryk for, at vi lever op til den høje standard, som HDS kræver af deres partnere. Det giver kunderne en sikkerhed for et god og ordentlig rådgivning.

”Vi er glade for, at HardwareHippo har gennemført og bestået de ønskede certificeringer. Nu er de fuldt ud kompetente til at designe stabile og højtydende løsninger til sine kunder med HDS teknologier som fundament”, siger Peter Juul, HDS Channel & Marketing Manager.

At være HDS Gold Partner giver forskellige fordele, såsom tidlig adgang til nye produkter og løsninger, direkte adgang til HDS’s organisation og samarbejdspartnere, i bestræbelserne på at levere de bedste løsninger. Endvidere er det en garanti for en bred og klar forståelse af de forskellige løsninger, HDS bringer til markedet.

Kombinationen af kompetence og indgående viden om forskellige teknologier, sammen med produkter fra HDS betyder, at HardwareHippo er i stand til at levere unikke løsninger, der driver driftsomkostningerne betydeligt ned og performance op.

HardwareHippo er endvidere underleverandør til HDS på ”Storageaftalen”, der er indgået med Moderniseringsstyrelsen om indkøb af diskbaserede storageløsninger, tilbehør samt garantiservice og trådte i kraft den 1. januar 2012.

 

HDS Gold

Sikker dropbox fra Hitachi

hcp-anywhere-app-icon-522x273

Danske medarbejdere bruger hyppigere og hyppigere ukontrollerede, personlige fildelingstjenester på internettet til at bringe fortroligt arbejdsindhold til hjemmekontoret eller ud på telefoner og tablets, uden at tænke på konsekvenserne. Virksomheden er som en åben bog for uvedkommende, og brud på sikkerheden, tab af data og ikke mindst et skadet omdømme kan blive konsekvensen af, at medarbejderne deler fortrolige arbejdsdokumenter via fildelingstjenester på nettet.

Hitachi er klar med en løsning på problemet. Hitachi Content Platform Anywhere, eller i daglig tale HCP Anywhere, er branchens første fuldt integrerede løsning til sikker fildeling og filsynkronisering, hvor alle data og sikkerheden udelukkende er placeret i kundens eget datacenter.

Med løsningen får medarbejderne hurtig adgang til data, kan samarbejde fra alle enheder såsom pc, Mac, smartphones, tablets og webbrowser, hvor som helst, når som helst samt nemt dele filer uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det øger medarbejdernes produktivitet og virksomhedens muligheder for vækst.

Med HCP Anywhere kan virksomheder lade medarbejderne arbejde på farten uden at gå på kompromis med sikkerheden og imødekomme medarbejdernes krav om hurtig adgang til information, hvor som helst, når som helst, og øge vækstmulighederne.

Samtidig kan man efterleve de organisatoriske krav om sikker beskyttelse af alle data uanset, hvor de er opbevaret og undgå datalækage fra virksomheden som følge af brugen af ukontrollerede fildelingstjenester.

”Brugen af personlige fildelingstjenester til arbejdsdokumenter er en konsekvens af den stigende Bring Your Own Device-tendens. Vi bruger de enheder og tjenester som passer til os, hvor end vi er og udvisker forskellen mellem arbejde og privatliv. Det gør os mere produktive, men risikoen for, at informationerne kommer i de forkerte hænder eller går tabt, bliver også større. Det sikkerhedshul hjælper HCP Anywhere virksomhederne med at lukke,” siger Merete Søby, administrerende direktør, Hitachi Data Systems.

 

Skriv til hello@hardwarehippo.com hvis du vil høre nærmere om HCP Anywhere fra Hitachi.

Se artiklen af Rasmus Elm Rasmussen om HCP anywhere på Alt Om Data

HardwareHippo har fået en lille ny, som hedder HippoMini

Vores samarbejde med Københavns Kommune har inspireret til et helt nyt forretningsområde hos Hard­wareHippo. Et forretningsområde der er så anderledes og nyskabende, at det kræver sit eget navn – den lille hedder HippoMini.

HippoMini er skabt til glæde for børn og pædagoger. Vi har et godt samarbejde med Københavns Kommune, hvor IT i dag en integreret del af dagligdagen for børn helt ned til børnehaveklassen. Interaktive tavler, bær­bare og tablets er en naturlig del af indlæringen på skolerne. Det rejser nye spørgsmål og opgaver hos Pædagogisk IT. Hvordan forbereder vi institutionsbørnene bedst muligt, til den hverdag der venter dem, når de starter i skole?

Dette spørgsmål udfordrede os som traditionel hardware leverandør, da der er tale om helt andre behov for digitale læringsmidler, til dem der er på vej i skole. På baggrund af vores research og samtaler med pæd­agogiske IT konsulenter har vi indgået et samarbejde med TTS i England, der er markedsledende indenfor digitale læremidler.

Læring gennem leg virker både motiverende og bedst for de små, og her har TTS 40 års erfaring med ud­vikling og produktion til vuggestuer, børnehaver og skoler. Vi har lavet et katalog med udvalgte varer, som du kan downloade her, men vi er i stand til at levere samtlige af deres 15.000 varer, så har du specifikke ønsker eller vil du gerne inspireres, så ring til Christian Jourdan på: 2970 8511 eller skriv på: cj@hippomini.com.

HippoMini ønsker ikke blot at være en leverandør af produkter. Vi vil gerne være en aktiv bidragsyder i forhold til at forbedre vilkårene for både børn, elever og undervisere. Vi arbejder hårdt på at skabe et helt nyt community site, der vil indeholde nyheder, blogs, inspiration, test af produkter, case-stories m.m. Sitet vil blive lanceret løbende indenfor de næste par uger, og hastigt udbygget udfra de erfaringer vi opnår i dialogen med dig som bruger.

Vi vil meget gerne have din hjælp til at skabe det bedste forum for digitale læringsmidler, så ris, ros, forslag og kom­mentarer modtages hellere end gerne på: hello@hippomini.com

Se vores HippoMini katalog

HippoMini katalog 2013Så er vores første katalog på gaden.

I kataloget findes forslag til IT og digitale læremidler, du kan bruge i din institution eller på din skole.

På vores webshop finder du mange flere produkter, ligesom du også kan finde videoer og yderligere inspiration, til hvordan du kan komme i gang med at arbejde med IT sammen med de mindste.

Du kan downloade det nye HippoMini Katalog her eller se en online version af det her

Hvis du vil have et eksemplar tilsendt, eller hvis du gerne vil have et login til webshoppen, er du meget velkommen til at skrive til os på hello@hippomini.com

Adobe stopper salg af boksprodukter

adobe, creative cloud, clp, tlp, certificeret forhandler

Adobe stopper alt salg af boksprodukter!

Adobe stopper alt boks salg d. 30. april 2013, og sælger derefter kun deres software som licenser. HardwareHippo kan bestille boks versioner frem til den 30. april, og sælger derefter kun boks, så længe lager haves.

Følgende retail produkter vil dog fortsat blive solgt som boks produkter: Lightroom, Photoshop Elements, Premiere Elements samt bundlen med de to produkter (PHSP + PREM Elements). Alle kunder, der hidtil har købt boks produkter af f.eks. Creative Suite og Acrobat, bør fremover opgradere fra boks til TLP licenser eller Creative Cloud.

HardwareHippo er Certificeret Adobe forhandler og kan hjælpe dig med at opgradere til VIP (Creative Cloud) og CLP licenser.

Sidste chance for at opgradere fra Acrobat 8 til Acrobat XI
Acrobat kan fortsat opgraderes fra både version 8,9 og 10 indtil 31. maj 2013, hvorefter det kun vil være muligt at opgradere fra Acrobat 9 og Acrobat 10. Så hvis du stadig kører på Acrobat 8 skal du overveje at opgradere inden det er for sent.

Upgrade plan til Creative Suite er ikke længere tilgængelig
Det er ikke længere muligt, at købe Upgrade plan til Creative Suite. Adobe henviser i stedet til Creative Cloud, hvor upgrade plan er inkluderet i abonnementet.

Opnå fordele med Creative Cloud for Teams
Her er nogle af de væsentligste fordele ved Creative Cloud for Teams:

•Altid adgang til den nyeste software.
• Adgang til både Mac og Windows versioner
• Adgang til alle sprogversioner (Ved køb af multiple language)
• Billigere at komme i gang med
• Du kan budgettere med de årlige omkostninger
• 100 GB online lagerplads
• Mulighed for at dele filer via skyen med andre medarbejdere
• Softwaren installeres stadig lokalt på maskinen, så du kan arbejde offline
• Adgang til Digital Publishing Suite, giver mulighed for at udgive til iPad
• Typekit og Business Catalyst er inkluderet i prisen
• Adgang til softwaren umiddelbart efter køb
• Indbygget compliance, så du er sikker på, at I ikke kører med ulovlige kopier
• Udvidet support

Hippo’en er blevet Intel Gold Partner

Intel Gold Technology ProviderVi er blevet Intel Gold Partner og det giver vores kunder en masse fordele. Blandt andet giver det mulighed for at vi kan indhente special priser på Intel komponenter. Så står du og mangler Intel komponenter, så tag endelig fat i os. Vi hjælper dig som altid meget gerne.

Hipt tilbud i Teknovation!

lenovo_thinkpad_tablet2

Se vores første kampagne her:

Lenovo ThinkPad Tablet2

DANMARKS FEDESTE PRIS
Intel Atom Z2760 + 64GB + 10.1” touch + WiFi + BlueTooth + 3G + Microsoft Windows 8 + Digitizer + Pen

4.750,-

Køb den i shoppen