Hippe hardwarenyheder

HardwareHippo har fået en lille ny, som hedder HippoMini

Vores samarbejde med Københavns Kommune har inspireret til et helt nyt forretningsområde hos Hard­wareHippo. Et forretningsområde der er så anderledes og nyskabende, at det kræver sit eget navn – den lille hedder HippoMini.

HippoMini er skabt til glæde for børn og pædagoger. Vi har et godt samarbejde med Københavns Kommune, hvor IT i dag en integreret del af dagligdagen for børn helt ned til børnehaveklassen. Interaktive tavler, bær­bare og tablets er en naturlig del af indlæringen på skolerne. Det rejser nye spørgsmål og opgaver hos Pædagogisk IT. Hvordan forbereder vi institutionsbørnene bedst muligt, til den hverdag der venter dem, når de starter i skole?

Dette spørgsmål udfordrede os som traditionel hardware leverandør, da der er tale om helt andre behov for digitale læringsmidler, til dem der er på vej i skole. På baggrund af vores research og samtaler med pæd­agogiske IT konsulenter har vi indgået et samarbejde med TTS i England, der er markedsledende indenfor digitale læremidler.

Læring gennem leg virker både motiverende og bedst for de små, og her har TTS 40 års erfaring med ud­vikling og produktion til vuggestuer, børnehaver og skoler. Vi har lavet et katalog med udvalgte varer, som du kan downloade her, men vi er i stand til at levere samtlige af deres 15.000 varer, så har du specifikke ønsker eller vil du gerne inspireres, så ring til Christian Jourdan på: 2970 8511 eller skriv på: cj@hippomini.com.

HippoMini ønsker ikke blot at være en leverandør af produkter. Vi vil gerne være en aktiv bidragsyder i forhold til at forbedre vilkårene for både børn, elever og undervisere. Vi arbejder hårdt på at skabe et helt nyt community site, der vil indeholde nyheder, blogs, inspiration, test af produkter, case-stories m.m. Sitet vil blive lanceret løbende indenfor de næste par uger, og hastigt udbygget udfra de erfaringer vi opnår i dialogen med dig som bruger.

Vi vil meget gerne have din hjælp til at skabe det bedste forum for digitale læringsmidler, så ris, ros, forslag og kom­mentarer modtages hellere end gerne på: hello@hippomini.com